Weblinks

Onderstaand interessante links naar websites

Voor medewerkers VPTZ: een oud-medewerker van VPTZ Betuwe heeft met haar partner nu een mooie boerderij-camping in Frankrijk. VPTZ Betuwe heeft geen enkele financiële band. De oud-medewerker biedt aan alle vrijwilligers de mogelijkheid om met korting op de camping te verblijven.
Benieuwd? www.campinglafermechapelle.fr
Korting? Hoogseizoen 5% en voor- naseizoen 10% op de toch al schappelijke tarieven.

De VPTZ heeft geen énkele binding met uitvaartondernemingen of branches die met een uitvaart hebben te maken.
Als service voor u als lezer, willen wij u wel op de hoogte brengen van allerlei initiatieven in de uitvaartwereld.

Vrij standaard is het als naasten uit onze regio zich melden bij de bekende uitvaartondernemingen als Dela, Tumulus, Monuta, Kramer, Cornelissen, S.D.U., Ilya, Lingewaard Uitvaartverzorging of Yarden. 
Geheel nieuwe initiatieven op het gebied van uitvaartmogelijkheden zijn de ondernemingen die uiteraard een volledige uitvaart kunnen regelen, maar ook de mogelijkheid bieden om als nabestaanden heel veel zelf te doen. En dat maakt een uitvaart natuurlijk voordeliger. Steek uw licht bijv. ook op bij:
www.miekesandersuitvaart.nl

Naast de mogelijkheid voor muzikale opluistering op een uitvaartplechtigheid via het (oude) cassetebandje en de cd is er in toenemende mate vraag naar iemand die live komt zingen; kijk bijv. naar:
www.machabelle.nl
of
www.marsmelody.nl 

Beiden, Machabelle en Marcel, kunnen teksten van bekende liederen aanpassenn aan uw overleden dierbare.

'Samen een kist maken' i.p.v. de standaardkist van de begrafenisondernemer? Goed voor het verwerkingsproces én de saamhorigheid binnen de familie. Steek daartoe uw licht op bij:
www.samendekistmaken.nl

Een grafsteen, gedenkteken in steen of glas, een urn enz. bestellen? Ga niet overhaast te werk. Ga met een offerte van een zgn. bekend bedrijf ook bij een nieuwkomer de prijs vergelijken. In Arnhem Presikhaaf is een prima bedrijf dat al een aantal jaren goedkoper blijkt te zijn met exact dezelfde uitvoering van uw wensen; www.vandermeernatuursteen.nl

Een nieuwe branche: foto- en videoreportages van een uitaart omdat familie vanwege bedlegerigheid een uitvaart niet kan bijwonen of men wil een reportage als aandenken. Kijk eens naar de mogelijkheden op
www.arvideo.nl

Gedenkkistjes, ook voor u op maat door een vakman gemaakt:
www.past-sense.com

Iemand die gespecialiseerd is in het maken van beeldjes naar uw wens. Verschillende materialen zijn mogelijk: speksteen, mergel, brons, enz. 
www.leliebel.nl