Vacature secretaris

vptz blog mantelzorg palliatieve thuiszorg informatie ria carin

Wij zijn op zoek naar:
een onbezoldigd Bestuurslid met de functie van Secretaris. Het bestuur vergadert minimaal vijf keer per jaar. Het bestuur organiseert daarnaast regelmatig activiteiten, waarbij de secretaris een belangrijke inhoudelijke rol heeft. Ook heeft de secretaris regelmatig telefonisch of schriftelijk contact met de andere bestuursleden om te overleggen of zaken mee af te stemmen. De secretaris houdt kennis op het gebied van wet- en regelgeving actueel.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

storytelling...

vptz blog mantelzorg palliatieve thuiszorg informatie ria carinVandaag hebben Carin en ik de cursus Online Markering afgesloten. Het onderwerp voor vandaag was storytelling. We hebben geleerd dat we onze target voor 2020 (plus 25 vrijwilligers) met een goed ingevulde content kalender en een juist gebruik van de sociale media gaan halen. Gaat u met ons mee?
Wist je dat ...

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Zoals Pippi zegt...

vptz blog mantelzorg palliatieve thuiszorg informatie ria carinWij, Carin (bestuurslid PR & Communicatie) en Ria (beleidscoördinator) zijn hard op weg om binnenkort online te gaan. Maar als echte digibeten, moeten we eerst naar school. Dus de komende maandagen zijn wij druk met hoe te bloggen, te Facebooken, berichten schrijven en video’s maken.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Lintje voor Paul

paul bendersPaul Benders is sinds afgelopen vrijdag Lid in de Orde van Orange Nassau. Hij was vrijwilliger en voorzitter van de bestuur van de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg-Betuwe die het mogelijk maakt om thuis de laatste fase van zijn leven door te brengen. Daar zijn wij trots op en vinden het meer dan verdiend. Hij kreeg van ons een appelboompje. Een symbolisch geschenk omdat we weten en hopen dat zijn inzet voor onze Stichting vrucht mag dragen.

  • Aangemaakt op .

Weet dat we er zijn

Hoe zorgen we er samen voor dat iemand zijn laatste levensfase zo goed mogelijk doormaakt?  Vaak horen we: ‘had ik maar geweten dat VPTZ er is, dan had ik jullie eerder ingezet’. Dus weet dat we er zijn, ga met elkaar in gesprek. Want samen zorgen we ervoor dat niemand alleen hoeft te sterven. Er zijn 11.000 vrijwilligers beschikbaar door heel het land.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Een hospice in de Betuwe

vptz betuwe mantelzorg zorg sterven gelderlanderUit de Gelderlander, 5 maart 2019

Ria Berends wil graag een hospice in de Betuwe

Vrijwilligers - De Betuwe telt duizenden vrijwilligers. ‘De Gelderlander’ zet ze in het zonnetje. Vandaag: Ria Berends.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Aan het sterfbed

vptz betuwe mantelzorg zorg sterven boeklezing aanhetsterfbedDonderdag 22 november was het zo ver: de boekpresentatie door Korine van Veldhuijsen geboorte van het boek “Aan het Sterfbed”. De presentatie vond plaats in de Protestantse Kerk te Huissen en was georganiseerd door VPTZ-Betuwe.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Meer informatie

of direct contact

Voor contact over hulpaanvragen, vrijwilligerswerk en andere informatie.

Telefoon: 06-46045951
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overbetuwe: op werkdagen ook bereikbaar via Sociaal Kernteam Overbetuwe.
Tel. 06 - 11736168
Iedere werkdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Lingewaard: op werkdagen ook bereikbaar via het Meldpunt St. Welzijn Lingewaard, tel. 088 - 25 52 555

De kosten voor de inzet van onze vrijwilligers wordt gesubsidieërd door het ministerie van volksgezondheid. Voor de hulpvrager is onze inzet dus kostenloos.