storytelling...

vptz blog mantelzorg palliatieve thuiszorg informatie ria carinVandaag hebben Carin en ik de cursus Online Markering afgesloten. Het onderwerp voor vandaag was storytelling. We hebben geleerd dat we onze target voor 2020 (plus 25 vrijwilligers) met een goed ingevulde content kalender en een juist gebruik van de sociale media gaan halen. Gaat u met ons mee?
Wist je dat ...

06.00 uur de wekker, nog een keertje sluimeren ...... of toch niet. Nee niet, douchen, inpakken, manlief een kopje koffie brengen en richting de bus. Carin heeft al een plekje gereserveerd. Vandaag gaan we naar Utrecht voor onze derde en laatste cursusdag Online-marketing.
Het Bestuur van de VPTZ-Betuwe heeft het mogelijk gemaakt dat we samen naar de cursus toe mogen. Carin omdat zij verantwoordelijk is voor de PR- en marketing binnen onze organisatie en ik als coördinator. Lees=manusje van alles.

Gewapend met een lekkere cappuccino loods ik Carin door het poortje (de goede kant op) richting de trein. In de trein hebben we een overleg gepland maar omdat het zo druk is moeten we staan. Vroeger heb ik geleerd dat je voor oudere mensen moet opstaan maar deze morgen constateren we dat de jeugd dit niet meer weet. Of het is mij niet aan te zien dat ik richting de zestig hol.
We hadden gepland om te overleggen over de nieuwjaarsborrel en de website maar omdat het zo druk is komen we niet verder dan een principe afspraak over de nieuwjaarsreceptie (10 januari 2020).

Als we in Utrecht aankomen wandelen we richting La Vie, netjes op tijd voor de koffie. Het is leuk om iedereen van onze cursusgroep weer te zien en ook Maaike, onze docent van de eerste twee dagen, schuift aan. Deze keer als cursist. Ook Cynthia schuift aan.
Vandaag gaat het vooral over ‘storytelling”. Het opschrijven van verhalen om je content duidelijk te maken. En dat is nu net wat wij graag willen leren. We hebben ideeën genoeg, verhalen te over en onze missie is duidelijk. Onze VPTZ (Betuwe) goed op de kaart zetten, duidelijk zichtbaar zijn voor onze cliënten en voor onze vrijwilligers. De vrijwilligers van nu en de vrijwilligers van de toekomst. Onze target voor 2020 is plus 25 vrijwilligers (en mijn persoonlijke doel – 25 kg) :.) we hebben geleerd dat dit met een goed ingevulde content kalender en een juist gebruik van de sociale media dit te doen moet zijn.
17.00 uur Het was een inspirerende dag, met een betrokken docent, fijne cursisten, een gezellige lunch en een knapperend kampvuur. Moe en vol verhalen gaan we huiswaarts. De cursus zit erop, het echte werk gaat nu beginnen. 25 te gaan .... wie wordt nummer 1?

  • Aangemaakt op .

Meer informatie

of direct contact

Voor contact over hulpaanvragen, vrijwilligerswerk en andere informatie.

Telefoon: 06-46045951
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overbetuwe: op werkdagen ook bereikbaar via Sociaal Kernteam Overbetuwe.
Tel. 06 - 11736168
Iedere werkdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Lingewaard: op werkdagen ook bereikbaar via het Meldpunt St. Welzijn Lingewaard, tel. 088 - 25 52 555

De kosten voor de inzet van onze vrijwilligers wordt gesubsidieërd door het ministerie van volksgezondheid. Voor de hulpvrager is onze inzet dus kostenloos.