Skip to main content

Bijeenkomst 23 nov. 2023

15 november 2023

Bijeenkomst "Ondersteuning mantelzorg en het levenstestament"
Op 23 november wordt er een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door HAN studenten verpleegkunde en maatschappelijk werk in samenwerking met VPTZ Betuwe en LUUM notarissen. Tijdens deze bijeenkomst zullen deskundige sprekers u informeren over terminale thuiszorg, ondersteuning van mantelzorgers door VPTZ Betuwe en het belang van het levenstestament.

U komt meer te weten over hoe de zorg voor terminaal zieke mensen goed thuis georganiseerd kan worden en hoe u persoonlijke wensen rondom het levenseinde kunt vastleggen. Deze bijeenkomst is gratis en is bedoeld om de kennis te vergroten op dit belangrijke gebied en ervaringen met elkaar te delen. Graag tot dan!

Laatste levensfase
Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun laatste levensfase thuis of in een andere vertrouwde omgeving, omringd door partner, kinderen, familieleden en vrienden door te brengen. De hulp van mens tot mens is in zo’n situatie van onschatbare waarde. Ondersteuning door de vrijwilligers van VPTZ Betuwe kan hierbij erg welkom zijn. De zorg is vooral bedoeld om de naasten van de cliënt te ontlasten en zo nodig te ondersteunen bij het verwerkingsproces. Daarnaast kan er zorg ingezet worden om de lichamelijke klachten van de cliënt te verlichten. Deze zorg is voor iedereen kosteloos.

Wilt u meer hierover weten?
Kom dan op donderdag 23 november naar het Zilverhuus,
Wagenweg 12-C in Huissen
Tijd: van 19.00 tot 20.30 uur.

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact op met VPTZ Betuwe tel: 06-46045951